Intervenció al ple

Donat que la nostra intervenció en el ple no consta en acte ni teniu perquè contestar les nostres preguntes hem utilitzat la predisposició de la CUP per fer arribar al ple les preguntes formulades pel seu regidor fa un moment, pot ser no és la millor manera però a falta de predisposició a ser rebuts i rebudes per els regidors i regidores de l'ajuntament hem optat per aquesta opció.


Des de la Plataforma per a la Defensa de Collserola – Molins estem organitzant conjuntament amb el CEPA un acte dins de la setmana Europea per la prevenció del Residus i hem intentat, via correu electrònic, concertar una reunió amb la regidora Montserrat Cateura però no ho hem aconseguit, per això demanem de forma pública una reunió el més aviat possible per presentar la nostra proposta i transmetre certes inquietuds relacionades amb el tractament dels residus.


També ens preocupa la manca de campanyes de sensibilització sobre la recollida selectiva i el residu mínim, ja que des del 2004 no s'ha fet res al respecte. Fa dos anys que ja no es reparteixen premis entre els usuaris i usuàries de la deixalleria. Tot això ens fa pensar que les polítiques ambientals ja no són una prioritat per a l'Ajuntament.