Respotes

Respostes

  • Quina és la situació de la subvenció per a la Campanya de reforç de la xarxa de comerços respectuosos amb el medi ambient?

La subvenció està vigent.

S'ha perdut ?

No s'ha perdut

O s'ha prorrogat?

No s'ha perdut

En cas d'haver-se perdut, perquè ha passat? I en cas d'haver-se prorrogat, quina serà la campanya? Quan s'iniciarà?

Està en fase d'estudi i disseny i es preveu pel 1r trimestre del 2009


  • Donat que al ple del mes de maig es va aprovar una moció relativa a la campanya Catalunya Lliure de Bosses. Voldríem saber com estan els acords presos, especialment el quart, que era el que es referia a un estudi sobre la bonificació fiscal als comerços de Molins que realitzin actuacions per a reduir el consum de les bosses de plàstic.

Estem a l'espera que la Generalitat elabori una proposta. Anivell local està en fase d'estudi la seva aplicació i a l'espera de resultats procedents de la campanya de comerços.


  • Quin és l'estat de la planta de triatge?

Està pendent d'ampliació i millores

Hi ha alguna actuació prevista per millorar el seu estat?

Si

Què ha passat amb la subvenció que l'Agència Catalana del Residu havia atorgat per la seva remodelació?

La inversió per les millores a la planta de triatge no es fa a partir de subvencions sinó que es contempla en el Pla Territorial d'Infraestructures pendent d'aprovació per la Generalitat, en aquests Pla hi ha prevista aquesta actuació amb inversió de 6,2 milions €. Tot i això les negociacions entre els ajuntaments RM i les administracions supramunicipals han provocat un avançament d'aquestes inversions a través del Contracte Programa per a les anualitats 2009-2010.

En cas de pèrdua, s'han demanat explicacions a l'Agència?

Impossible perquè no s'ha perdut res.